Barna Converse Sko Jenter Svart Og Rød LbI77q8nSh

SKU2281896507
Barna Converse Sko Jenter Svart Og Rød LbI77q8nSh
kids Barna Converse Sko Jenter Svart Og Rød LbI77q8nSh Barna Converse Sko Jenter Svart Og Rød LbI77q8nSh

Logg inn

Registrer deg

Når du oppretter konto i vår butikk, kan du gå gjennom betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene dine og mye mer.

Betalingsmetoder

Asics Gelkayano Trener Strikke Mt Gjennomgang PnV9ijio

Ingen produkter funnet
0 Artikler
no
EUR

Nike Sb Blazer Pass Kjøp KSS16BK

Ingen produkter funnet...
New Balance Løpesko For Tunge Løpere L9qr7Cr2O
Min handlevogn (0 Artikler)
Ingen produkter funnet

besteforeldre mot global oppvarming

EMNER:
Menns Timberland Pro Pitboss 6 Stål Toe Boot 8PCza9bDe
Timber Pro Stål Tå Størrelse 11 HQcaIwcO
PUBLISERT:
mandag 19. feb 2018
AV:
Redaksjonen

På Bikuben under årets klimafestival: Gro Nylander holder foredrag for mange frammøtte. Foto: Ivan Chetwynd

– Vi er jo stadig flere som kjenner på at det er ikke nok å elske barnebarna hvis vi ikke også prøver å bidra litt til at kloden blir OK for dem å leve på, sier nestleder i Besteforeldreaksjonen, Gro Nylander til VG lørdag. Avisen har tatt fram en gammel reportasje der hun får leve ut barndommens drøm om å bli ballerina. I dag drømmer hun om politikere som tør å ta avgjørelser som er viktige og riktige: – Solidaritet med fremtidige generasjoner, så olja får ligge der den er.

– Antagelig er jeg født aktivist. Jeg blir rasende over urett, selv om tonen oftest er mild. «Blid, men beinhard» het feministgruppen min en gang i tiden. Og slik er det vel fortsatt.

– Modige politikere som tør å ta avgjørelser som i utgangspunktet er upopulære, men på sikt viktige og riktige. Et rettferdig samfunn, som er mindre opptatt av penger og vekst. Solidaritet med fremtidige generasjoner, så oljen får ligge der den er. Et syn på kvinner som likestilte og likeverdige, men med forståelse for den store forskjellen: Hun som bærer, føder og ammer, trenger større permisjonsrettigheter enn mannen for selv å komme seg og for å kunne gi barnet melk lenge nok. Mitt motto for årene som kommer? «Bedre å brenne enn å visne!» Det er nok å kjempe for …

facebook twitter email sharethis

Skriv din kommentar her

Besteforeldrenes Klimaaksjon

Ansvarlig redaktør: Halfdan Wiik | Nike Blazer Mid Prm Vntg Qs Verden Z3vPH
| 971 96 809

Besteforeldreaksjonen mottar økonomisk støtte fra Under Armour Menns Sko 105 Bredt w6XYJx

Utviklet av Adidas Menn Zx 750 Marineblå / Grå / Hvit / Svart jUklMLcX1j
Nike Air Max 90 Vt Premium Svart Semsket Skinn ve1Chu

Logo designet av Puma Pjokk Sko Jente 7rik4eGvZ

Asics Gel Kayano 22 d Løpesko For Kvinner iOUryyZpYG
Du er her: / Reebok Sko Kvinners Rød qnfcrnuIM3
/ Til minne om Inger Bøymo

Det var med stor sorg vi som medlemmer i Fredrikstad Seilforening mottok meldingen om at Inger Bøymo var gått bort. Knut har mistet sin livsledsager gjennom et langt liv, Per har mistet sin mor, Britt sin svigermor og Anna og Jacob har mistet sin farmor. Vi tenker på dere alle i familien i denne tunge tiden.

«Inger og Knut» er et begrep i vår seilforeningen. Mange av oss som har holdt på aktivt helt tilbake til begynnelsen av 70-tallet, husker Inger og Knut som alltid veldig engasjerte. De har vært med i foreningen så lenge vi kan huske. Etter først å ha vært medlem i Slevikkilen Seilklubb, ble Inger på midten av 70-tallet med i Fredrikstad Tur og Havseilere og etter hvert Fredrikstad Seilforening når foreningene ble slått sammen.

Inger har sammen med Knut hatt en innholdsrik aktiv seilkarriere med mange imponerende resultater i både nasjonale og internasjonale regattaer. Ikke bare ute i seilbåten var Inger aktiv, men også som arrangør og dommer. Inger var også engasjert i å få flere jenter med aktivt i seilsporten. I 1978 arrangerte Inger seilkurs for jenter i Inger og Knut sin egen seilbåt.

Inger var høyt utdannet innenfor seilsporten og ikke mange kan skilte med en CV som henne. Inger har gjennom sine mange år med arbeid for seilsporten hatt mange verv. Både i Slevikkilen Seilklubb, Fredrikstad Seilforening, Østfold Seilkrets og Norges Seilforbund har hun vært en sentral tillitskvinne.

Som arrangør og dommer var Inger ikke lett å skubbe seg på og nøt stor respekt for sin faglige tyngde. Hun utøvde alle sine oppgaver på regattabanen med presisjon og seriøsitet. Det er ikke få av oss hun har tatt i tjuvstart eller for å ha brutt regler på regattabanen.

Det kunne gå litt varmt for seg noen ganger på regattabanen og vi hadde friske diskusjoner med Inger, men så godt lærte vi Inger å kjenne etter hvert at vi visste at smilet aldri var langt unna. Hun var en meget dyktig dommer, og det skal også legges til at diskusjonene med Inger alltid var lærerike.

Hele seilforeningen kommer til å savne Inger, ikke bare som den ressurspersonen hun har vært for oss, men også som menneske.

Vi vil alltid minnes Inger som den som viet så mye av sin fritid for seilsporten og for vår forening. Vi skylder henne en stor takk.

Med seilerhilsen fra medlemmene i Fredrikstad Seilforening

Del dette innlegget
0 svar

Legg igjen en kommentar

Seapilot TwoStar finner tilbake til gamle takter!

Asics Gel Kvinners Joggesko Amazon s1M3x05
Adidas Zx Flux Adv Asym Primeknit Krystallklar Hvit fQT3Xcd2VS
New Balance 990serien NXif8
Luft Jordan 4 Raptorene Canada JqbymT2OQO
Pris Ny Balanse Joggesko od5NRwQh
› Første prinsipp for den som vil bli rik

Tanken er den at eneste makt som kan gi varige rikdommer kommer fra det formløse Stoff. Den ting som alt er gjort er et stoff som tenker og en tanke på form i dette stoffet produserer skjemaet.

Opprinnelige stoffet beveger seg i henhold til sine tanker, enhver form og prosess du ser i naturen er det synlige uttrykk for en tanke i opprinnelige stoffet. Som den formløse Stuff tenker på et skjema, tar det som danner, slik det tenker på en bevegelse, gjør det at bevegelse. Det er den måten alle ting ble skapt. Vi lever i en tanke verden, som er del av en tanke univers. Tanken på et bevegelig univers utvidet gjennom formløs substans, og den Thinking Stuff flytte henhold til den tanken, tok form av systemer av planeter, og fastholder at form. Tenker Stoff tar form av tanken sin, og flyttes i henhold til tanken. Holding ideen om et circling system av soler og verdener, det tar form av disse organene, og flytter dem som det tenker. Tenker form av en saktevoksende eiketre, flytter den tilsvarende, og produserer treet, selv om århundrer kan være nødvendig å gjøre arbeidet. For å lage, synes den formløse å flytte etter linjene i bevegelse den har etablert, tanken om et eiketre forårsaker ikke at instant dannelsen av en fullvoksen treet, men den starter i bevegelse de kreftene som vil produsere treet , langs etablerte linjer med vekst.

Hver tanke på form, holdt i tenkning Substance, fører til at etableringen av form, men alltid, eller i det minste generelt, langs linjer av vekst og tiltak som allerede er etablert.

Tanken på et hus av en viss konstruksjon, om det var innprentet formløs substans, ikke kan føre til umiddelbar formasjonen av huset, men det ville føre til dreiing av kreative krefter som allerede jobber i handel i slike kanaler som å resultere i den raske byggingen av huset. Og hvis det var ingen eksisterende kanaler der den kreative energien kunne fungere, da huset ville bli dannet direkte fra primale stoff, uten å vente på den langsomme prosesser av den organiske og uorganiske verden.

Ingen tenkte på skjemaet kan innprentet opprinnelige stoffet uten at etableringen av skjemaet.

Mennesket er en tenkning sentrum, og kan stamme tanke. Alle skjemaer som mannen moter med hendene først må eksistere i tanken hans, han kan ikke forme en ting før han har tenkt at ting. Og så langt mennesket har begrenset sin innsats helt til hans henders verk, han har søkt manuelt arbeid til en verden av former, som søker å endre eller modifisere de allerede eksisterende. Han har aldri tenkt på å prøve å føre til opprettelse av nye skjemaer ved imponere sine tanker på formløs substans.

Skrivemaskin over datamaskin?

I et intervju i New England Review kommer amerikanske Edith Pearlman med den kanskje litt karnevaleske påstanden om at skrivemaskinen går datamaskinen en høy gang som forfatterhjelpemiddel.

Edith Pearlman

EP: Det går på det med revidering – og jeg gjør uttallige revideringer av manus, jeg stryker og skriver over og skriver ut på nytt – og at teksten liksom må gjøre seg kjent med meg igjen, hvert ord må godkjennes på nytt og på nytt. Den tankeløse sletteknappen, det slappe klipp og lim-grepet, ingen av dem fins på min gamle Hermes. Takk og lov. Datamaskinen er ikke til hjelp for en prosaforfatter. Fordi du må kunne være tålmodig, og du må kunne ta deg tid til å være kort.

Er hun helt på jordet? Hun er helt på jordet, ikke sant?

Relaterte artikler

«Supermann tjener ingen penger på å redde verden igjen og igjen», synger Crash Test Dummies i Superman's song, som er noe vi har visst hele tiden så klart, men kanskje uten å tenke allverdens på det? Fordi: Det samme gjelder alle superhelter i (det stort sett amerikanske) superheltuniverset. De får krefter enten herfra eller derfra – så begynner de bare å redde oss, uten å vente på applaus, uten å sende faktura. Og det er noe der, tenker jeg, på en grå sommerdag midt i juni, som på befriende vis strider med den regjerende ånden i det vi kan kalle næringslivet: maksimer din egen verdi, sop inn det du kan, du er verdt det de er villig til å betale og så videre. Dette ser vi innenfor idretten så klart (kanskje fotball og basketball, særlig), med sitt uforståelige terreng av agenter og sponsorer, og når det gjelder lederstillinger generelt. Det vet vi. Det visste vi. Lite Supermann-takter å spore der (eller her). Det er ingens ansvar å tenke utover seg selv, virker det som. Som jo er superheltens ansvar: å tenke utover seg selv. Å tenke på de andre. De utsatte. De (midlertidig) hjelpesløse. Som det fins så mange av i verden. Det også visste vi. Vil det si at superheltene i Marvel og DCs tapning også er mer altruistiske enn folk flest? Kollektive? Nesten for sosialister å regne? Ja? Og er ikke det litt morsomt med tanke på både den vanvittige frykten for sosialismen i USA, samt den like vanvittige populariteten til, og dyrkingen av, superhelter. Nye filmer hvert år hvor de fiktive superheltene tjener ingenting (filmselskapene tjener fett, må sies). De slåss for deg og meg– lufta og kjærligheten. Til og med kyniske Tony Stark, som før han blir Iron Man tjener latterlig mye penger på våpenproduksjon, gir opp denne produksjonen, kommersielt sett, så fort han blir superhelt. Etter det er alle hans oppfinnelser mynta på fellesskapet. Ikke salg og distribusjon, lenger, men bistand. Vi burde alle vært superhelter.
Adidas Ren Boost X Atr Is Lilla MQ9BJSt83

Nike Womens Blazer Mid Vintage Trener epcw3